Web Analytics
 

Mogens "Mejerist" og jeg, der mødtes i går (se aktuelt-siden under Marineforeningen) blev enige om at sende denne sommerhilsen til vores gamle orlogskammerater fra det gode skib "Fylla" :
 

Hej, alle gæve gamle Fylla-gaster.
 

Vi to - "Mejeristen" og "Den Lille Tømrer" - var sammen i går, og var enige om at sende Jer alle denne lille sommerhilsen.

"Forhistorie":
Den 26. maj midt på eftermiddagen ringede telefonen (hos mig, "lille tømrer") med følgende ordveksling: "Det er Mogens Kristensen" - "ja goddag" sagde jeg, jeg syntes nok at kendte stemmen. Der blev fortsat "Risten", og så var jeg jo helt med på, at det var vores gode gamle soldaterkammeret "Mejeristen". Han fortsatte: "Er du hjemme ?" - "Ja, ellers havde jeg ikke taget telefonen". - "Må du få besøg ?" - "Ja, hvor er du henne ?" - "Jeg holder lige udenfor din dør". - "Jamen så kom dog endelig ind".
Og så kom Mogens, sammen med sin søn, Morten. Vi havde en hyggelig stund over en kop kaffe og var hurtigt enige om, at vi da skulle ses igen, og jeg foreslog, at så ville jeg vise dem Marinestuen i Ebeltoft og Fregatten Jylland. For et par uger siden fik jeg så en mail, hvor Mogens skrev, at han skulle besøge sin  søn Morten (der bor i Randers) igen lørdag den 5. august, og hvad jeg sagde til, at vi mødtes igen. - Og det gjorde vi så i går og havde en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor vi spiste frokost i Marinestuen og bagefter besøgte Fregatten Jylland. Og så blev vi enige om at sende Jer alle denne lille sommerhilsen. Vi håber, at I alle er "still going strong" og "fit for fight". - At I alle har haft en god sommer indtil nu (det har jo været "strålende" vejr") og ønsker en god fortsat sommer.
Mogens havde sin søn, Morten med; - som I kan se, ligne han Mogens nærmest "på en prik".
Jeg har naturligvis vist Mogens billederne fra "45-års træffet" her i Ebeltoft i 2014 og har opfordret ham til at deltage, når vi alle mødes igen i 2019. Preben "lange tømrer" har jo lovet at indkalde. Så lad os glæde os til det.

Med de bedste sommerhilsener til jer alle
Mogens "Mejerist" og Jørgen "Den Lille Tømrer"
www.joergen-broegger.dk

Desværre har vi fået en kelte af mails'ene retur som ikke-leve'erbare. Hvis DU er en af de, der læser dette her, og som IKKE har modtaget vores sommerhilsen, vil vi være glade, hvis du vil maile din nuværende mail_adresse til m ig på: jb@joergen-broegger.dk - På forhånd tak !

Jørgen Brøgger. Stenhøjevej 14, Femmøller, 8400 Ebeltoft. Tlf. 86 36 25 38. e-mail: jb@joergen-broegger.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net